Tongdy ea mata'ituina le lelei o le ea sa fa'aogaina i le Manu'a o le Taumalulu Nofoaga o Olimipeka

I le Olimipeka o le Taumalulu, lea e tumu i le tuinanau ma le saoasaoa, e le gata ina taulaʻi o tatou mata i le aisa ma le kiona ae faʻapea foʻi i leoleo o loʻo puipuia le leoa le soifua maloloina o tagata taʻaalo ma tagata matamata i tua atu o vaaiga - o le mataʻituina o le ea ma le pulea lelei. O le asō, se'i o tatou fa'aalia le fa'aleleia atili o le ea o le Beijing Bird's Nest Stadium e sauniuni ai mo le Olimipeka o le Taumalulu!

I se fa'afiafiaga tele e pei o le Olimipeka o le Taumalulu i Beijing, o le Bird's Nest e le gata o se nofoaga ta'aloga, ae o se fa'aaliga fa'aaliga mo tekinolosi ma le soifua maloloina. Ina ia mautinoa o le ea i tulimanu uma e maualuga le tulaga, e pei o le Bird's Nest VIP eria, pusa pusa, nofoaga faʻasalalau, ma nofoa faʻalogo ... o nei vaega autu ua faʻapipiʻiina faapitoa le mataʻituina o le ea a Tongdy's TSP-18 lea e tele-sensor. mata'ituina tulaga lelei o le ea faapisinisi i totonu.

O le lelei o le ea i totonu o le nofoaga e sili atu nai lo le tulaga muamua a le atunuʻu e pei o le PM2.5≤25μg/m³ poʻo le CO2≤1500ppm. Vaʻai faalemafaufau i le taʻalo ma matamata i le taʻaloga i se siosiomaga faapena, o manava loloto uma o se fiafiaga.

Le mealilo o le mataʻituina o le taamilosaga atoa: O le pisinisi IAQ mataʻituina TSP-18 e le gata ina mataʻituina mea maʻaleʻale, ae faʻapea foʻi ma taʻiala autu e pei ole CO2, TVOC, vevela, ma le susu, ma o loʻo i luga ole laiga 24 itula i le aso e tuʻuina atu faʻamatalaga i le taimi moni. . Pe i le tauvaga malosi po o le taimi o se malologa filemu, o se siosiomaga maloloina ma mafanafana mo i tatou.

Mataʻituina ma le atamai o le Initaneti o Mea: O le Initaneti o mea e mataʻituina ai le faʻaleleia o le ea, asu asu, afi afi, ma isi nofoaga o loʻo i ai se tulaga faʻamaonia saʻo e oʻo atu i le 95%. I se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e faʻamautinoa ai se tali vave ma saʻo ma faʻamautinoa le saogalemu o tagata uma o loʻo iai.

Faiga fa'alesiosiomaga ma iloiloga: O le mata'ituina o le lelei o le ea fa'atasi ai ma fa'amaumauga i luga ole laiga e lagolagoina ai le Bird's Nest Stadium ina ia fa'amanino ma atamai le pulega.

Le tu'ufa'atasiga o le agava'a ma le tomai fa'apolofesa: Tongdy's maualuga-sa'o lagona mata'ituina e le gata e susulu i le Bird's Nest, ae e talafeagai foi mo a'oga, ofisa, faletalimalo, ma galuega nofomau. O lona aoina o fa'amaumauga ma au'ili'iliga gafatia ma le lagolago mo faiga fa'aola e fa'asaoina ai le malosi o le ea ua avea ai ma oloa e sili ona lelei mo le mata'ituina o le lelei o le ea i totonu.

Tongdy's air monitors e fesoasoani ia te oe e aloese mai le fasioti tagata le vaaia o le eleelea o le ea, ma o le manava maloloina e le o se miti. O lenei Olimipeka o le Taumalulu, e mafai ai ona tatou iloa le malosi o tekinolosi, e sili atu le natura ma mama a tatou manava, ma maua ai se siosiomaga maloloina ma sili atu le mafanafana i luga o le nofoaga.


Taimi meli: Me-22-2024