RESET fa'atupuina fa'asinoala fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i fa'alelei le si'osi'omaga i totonu

Toe lafo mai le GIGA

RESET fa'agasolo fa'asinoala fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i e fa'amanino ai si'osi'omaga i totonu e tete'e atu i fa'ama'i fa'ama'i pipisi i luga ole ea

"I le avea ai o se alamanuia, o loʻo matou faia ni nai fua faʻatatau ma faʻatusatusaga o le maualuga o le ea o se faʻamaʻi pipisi i luga ole ea, aemaise lava pe a mafaufau pe faʻafefea ona aafia tuusaʻo fua faʻamaʻi i le fausiaina o le lelei o le ea."

Talu mai le amataga o le 2020, o le galu o le taʻitaʻiga na saunia e faʻalapotopotoga faʻapisinisi i le faʻaogaina o fale i le taimi o le faʻamaʻi SARS-CoV-2.O le mea ua le maua o faʻamaoniga faʻapitoa.

A iai, o fa'amaoniga fa'apitoa o le taunu'uga lea o su'esu'ega fa'asaienisi na faia i totonu o fale su'esu'e fa'atonutonu ma ni nai suiga ma le loto i ai.E ui ina mana'omia mo su'esu'ega, e masani lava ona fa'afaigata pe le mafai ona fa'aogaina fa'ai'uga i fa'aaliga lavelave o le lalolagi.E atili fa'ateteleina pe a fete'ena'i fa'amaumauga mai su'esu'ega.

O se taunuuga, o le tali i se fesili faigofie:"E fa'afefea ona ou iloa pe o saogalemu se fale, i le taimi nei?” e i'u ina matua lavelave ma tumu i le le mautonu.

E moni lava lenei mea i le lelei o le ea i totonu ma le fefe faifaipea i felauaiga i luga ole ea.“E faapefea ona ou iloa pe o saogalemu le ea, i le taimi nei?”o se tasi o fesili e sili ona taua ae faigata ona taliina.

E ui lava e le mafai ona fuaina faʻamaʻi ea i le taimi nei, e mafai ona fuaina le malosi o se fale e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻamaʻi pipisi mai le ea (aemaise aerosol), i le taimi moni i le tele o vaega.O le faia o lea mea e mana'omia ai le tu'ufa'atasia o su'esu'ega fa'asaienisi ma fa'ai'uga taimi moni i se auala fa'ata'atia ma 'anoa.

O le ki o lo'o taoto i le taula'i atu i fesuiaiga o le lelei o le ea e mafai ona pulea ma fuaina i totonu o fale su'esu'e ma totonu o le siosiomaga;vevela, susū, carbon dioxide (CO2) ma vaega o le ea.Mai iina, ona mafai lea ona fa'atatau i le a'afiaga o suiga o le ea po'o le fa'amamaina o le ea.

E mamana fa'ai'uga: e mafai ai e tagata fa'aoga ona maua le fa'amalamalamaga i le tulaga fa'ata'ita'iga o le va'aiga i totonu e fa'avae i luga ole la'ititi o le tolu pe fa fa'ata'ita'iga lelei ole ea.Ae pei lava o taimi uma, o le sa'o o fa'ai'uga e fa'atatau i le sa'o o fa'amatalaga o lo'o fa'aogaina: o fa'amaumauga e sili ona taua.

Tulaga Fa'amaumauga: Fa'aliliuina fa'asaienisi i se fa'ata'ita'iga fa'agaioia fa'atino

I le sefulu tausaga talu ai, RESET ua taulaʻi i le faʻamalamalamaina o faʻamaumauga lelei ma le saʻo mo galuega faufale.O le i'uga, pe a toe iloiloina tusitusiga fa'asaienisi e feso'ota'i ma felauaiga i luga o le ea, o le amataga a le RESET o le fa'ailoaina lea o le fesuisuia'i i le va o fa'ai'uga o su'esu'ega: o se la'asaga muamua taua i le fa'amalamalamaina o le le mautonu e sau mai tusitusiga fa'asaienisi, e fa'aopoopo i tulaga o le le mautonu e aoina mai le mata'ituina pea.

Na fa'avasegaina fa'ai'uga e fa'atatau i mata'upu iloga o su'esu'ega, e aofia ai:

  • Fa'aola fa'ama'i
  • Soifua maloloina ole tagata talimalo (host)
  • Fuafuaga (tele ile taimi)
  • Fua faatatau o fe'avea'i/fa'ama'i

Faatasi ai ma suʻesuʻega e masani ona faia i silos, o faʻaiʻuga mai mataupu o loʻo i luga e naʻo se vaega o le vaʻaia i luga o le siosiomaga o loʻo avetaʻavale poʻo le faʻaitiitia o faʻamaʻi pipisi.E le gata i lea, o mataupu suʻesuʻe taʻitasi e sau ma lona lava tulaga o le le mautonu.

Ina ia mafai ona fa'aliliuina nei mataupu su'esu'e i fua fa'atatau e fa'atatau i galuega faufale, sa fa'atulagaina ia autu i le fa'avae feso'ota'iga nei:

Ole auivi o loʻo i luga na faʻatagaina mo le faʻamaoniaina o suʻesuʻega (e aofia ai le le mautonu) e ala i le faʻatusatusaina o mea e fai i le agavale ma galuega faatino i le taumatau.Na amata foʻi ona tuʻuina atu faʻamatalaga taua i le sao o taʻiala taʻitasi i le lamatiaga o faʻamaʻi.O fa'amatalaga autu o le a fa'asalalauina i se isi tusitusiga.

I le iloaina o siama e ese le tali atu i le siosiomaga e pei o le vevela ma le susu, o le auala o loʻo i luga na faʻaogaina i le Influenza, SARS-CoV-1 ma le SARS-CoV-2, e tusa ai ma suʻesuʻega suʻesuʻega avanoa.

Mai le 100+ suʻesuʻega suʻesuʻega na iloiloina, 29 e fetaui ma a matou suʻesuʻega ma tuʻufaʻatasia i le atinaʻeina o le faʻailoga.O le fete'ena'i i taunu'uga mai su'esu'ega su'esu'e ta'ito'atasi na ta'ita'i atu ai i le fa'atupuina o se sikoa fesuia'i, fesoasoani e fa'amaonia manino ai le le mautonu i le fa'ailoga mulimuli.O fa'ai'uga o lo'o fa'ailoa mai ai avanoa mo su'esu'ega atili fa'apea fo'i ma le taua o le tele o tagata su'esu'e e toe faia se su'esu'ega e tasi.

O le galuega o le tu'ufa'atasia ma le fa'atusatusaina o su'esu'ega su'esu'ega a la matou 'au o lo'o fa'aauau pea ma e mafai ona maua pe a talosagaina.O le a fa'asalalauina fa'alaua'itele pe a mae'a le toe iloiloga a tupulaga, ma le fa'amoemoe o le fa'atupuina o se fa'amatalaga i le va o saienitisi ma faufale.

O fa'ai'uga fa'ai'uga o lo'o fa'aogaina e fa'ailoa ai fa'ailoga se lua, fa'apea fo'i ma se sikoa le mautinoa, e fa'atatau i fa'amaumauga moni mai le mata'ituina o le lelei o le ea i totonu:

  • Fa'asinomaga Fa'atonu Faufale: O lo'o taula'i muamua ile matā'upu, CO2, chemical off-gassing (VOCs), vevela ma le susū, o le RESET Index o lo'o fa'alauteleina e aofia ai fa'ama'i pipisi i totonu o le faufale atoa tulaga maualuga mo le soifua maloloina o tagata.
  • Avanoa Fa'ama'i pipisi ile Ea: Fa'atatauina le sao o se fale i le fa'aitiitia o fa'ama'i pipisi e ala ile ea (aerosol) auala.

O fa'ailoga fo'i e tu'uina atu ai i le au faufale se fa'aletonu o a'afiaga i le soifua maloloina o le tino, fa'ama'i pipisi ma le fa'aalia, o ia mea uma o le a maua ai fa'amatalaga i le i'uga o fa'ai'uga fa'agaioiga.

Anjanette GreenDirector, Atinaʻe Faʻatonu, RESET

"O faʻailoga e lua o le a faʻaopoopoina i le RESET Assessment Cloud, lea o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia.O le a le manaʻomia mo le faʻamaonia, ae o le a avanoa mo tagata faʻaoga e aunoa ma se tau faʻaopoopo e ala i le API o se vaega o la latou auʻiliʻili meafaigaluega.

Mo le fa'amanino atili o fa'ai'uga o fa'ailoga, o lo'o fa'aopoopoina fa'aputuga fa'aopoopo i le iloiloga atoa.E aofia ai le a'afiaga o vaifofo fa'amama i totonu o le ea, suiga o le ea e fuaina i le taimi moni, faitau aofa'i o alaleo lautele ma fa'amaumauga o tagata nofoia.

Ole Fa'ailoga Fa'atonu Fa'atonu Faufale ma le Fa'ailoga Fa'ama'i ile Ea o lo'o fa'aavanoa muamua e ala ileRESET Fa'amaumauga Fa'amaonia Fa'amatalaga (https://reset.build/dp) mo le su'ega ma le fa'aleleia, a'o le'i fa'asalalau fa'alaua'itele.Afai o oe o se tagata e ona fale, fa'afoe, tagata mautotogi po'o se a'oga e fia auai, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou (info@reset.build).

Raefer Wallis, na faavaeina le RESET

"I le valu tausaga talu ai, e na'o ni nai tagata tomai faapitoa e mafai ona fuaina mea'ai: o le averesi o tagata e leai se auala e iloa ai pe na fa'atumauina lelei lo latou fale mo le saogalemu," o le tala lea.I le taimi nei, o le faʻaleleia atili o le fausiaina o meaʻai e mafai ona fuaina e soʻo se tasi, i soo se mea ma soo se taimi, i luga o le tele o lapopoa.O le a tatou vaʻai i le mea lava e tasi e tupu i le fausiaina o le faʻaleleia atili o faʻasalalauga viral i luga o le ea, naʻo le tele, sili atu le vave.RESET o loʻo fesoasoani i tagata e ona fale ia tumau i luma o le piʻo."


Taimi meli: Iul-31-2020